bb2014

Bed & Breakfast
aan de Bergweg 24a in Velp, Gelderland

Bij De Dingenfabriek logeert u op een geheel vrij bovenappartement met een oppervlakte van zo’n 90 m² met een eigen ingang. De ruimte is op een bijzondere, stijlvolle manier ingericht met design en vintage afkomstig uit de jaren twintig tot zeventig. Uitrusten doet u hier op een chaise-longue van Corbusier, uw agenda werkt u bij aan een origineel Gispenbureau en uw literatuur neemt u door aan de zelfontworpen grote leestafel. Ook de badkamer is uw privé terrein. En …… een deel van wat er staat is voor schappelijke prijzen te koop! In de benedenruimte van De Dingenfabriek bevindt zich een sfeervolle vergaderruimte en een werkplaats van een beeldend kunstenaar. De B&B-eigenaars wonen in de boerderij direct naast De Dingenfabriek. Als het weer het toelaat kunt u gebruik maken van balkon of buitenterras. De locatie zit aan het eind van een doodlopend klinkerweggetje, u bevindt zich hier vlakbij het centrum maar waant zich in rustiek Zuid-Frankrijk.

Velp is een fraai villadorp met tal van horeca-gelegenheden en mooie winkels.
De directe omgeving van het dorp, met de modestad Arnhem op 5 km afstand, is een ongekend mooi stukje Veluwezoom met de uiterwaarden aan de IJssel, de uitgestrekte bossen en heidevelden rond de Posbank en met diverse landgoederen en kastelen; keuze te over wat betreft wandel- en fietsroutes.
Er staan twee bedden. Indien gewenst kunnen er meer bij gezet worden. Kosten overnachting met ontbijt voor twee personen: € 75, bij één persoon: € 40
Aangesloten bij www.bedandbreakfast.nl